Δραστηριότητες στο Καλοκαιρινό σας Σπίτι


Τι σκέφτεστε ψιθυρίζοντας εξοχικό σπίτι;

To εξοχικό είναι το μέρος που πάμε στα πλαίσια των καλοκαιρινών μας διακοπών. Συνήθως το σπίτι που μεγάλωσαν οι γονείς μας. Τυπικά, βρίσκεται σε κάποιο ελληνικό νησί ή κάπου στην εξοχή.

Ως παιδιά συνηθίζαμε να μαζεύουμε τα λαχανικά που μαγειρεύαμε με τις γιαγιάδες μας, πηγαίναμε μεγάλες βόλτες στο δάσος για να ανακαλύψουμε τους θρύλους του, τρέχαμε μέσα στο χωριό και πίναμε σπιτικές λεμονάδες για να σβήσουμε τη δίψα μας. Πιάναμε χταπόδια στα μακροβούτια μας και ψαρεύαμε καλαμάρια όταν το φεγγάρι ήταν γεμάτο.

Ανοίγαμε πανιά, πλέαμε με δελφίνια και φώκιες αναζητώντας καινούργιες περιπέτειες.

Τα μεσημέρια ποδηλατούσαμε σβέλτα, για να αγοράσουμε παγωτό φράουλα. Τα απογεύματα μας μύριζαν πηλό, ενώ προσπαθούσαμε να φτιάξουμε τα δικά μας κεραμικά και στα βράδια μας απολαμβάναμε τη μοναδική θέα ενώ ακούγαμε ιστορίες για τον τόπο.

Το εξοχικό μας σπίτι μας έφερνε πιο κοντά στη φύση και τους ανθρώπους. Ήταν ένα μέρος που μας έδωσε τη δυνατότητα να βλέπουμε τη ζωή διαφορετικά.

Θα ήταν αδύνατο να περιγράψουμε τις αναμνήσεις μας από τα καλοκαίρια στην Ελλάδα. Αυτός είναι και ο λόγος που αποφασίσαμε να σας δείξουμε τι έχουμε ζήσει, συστήνοντας μια σειρά δραστηριοτήτων, από περιηγήσεις στο δάσος, ποδηλασία, επισκέψεις στο λαχανόκηπο, SUP, αστροφωτογραφία, μαγειρέματα, μαθήματα κεραμικής, ιστιοπλοΐα και πολλά άλλα.

Η ομάδα μας θα ετοιμάσει με χαρά ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα ανάλογο με τις προτιμήσεις σας.

Copyright © 2009-, Skopelos Village Hotel, Skopelos Island, Greece ::: :hotel website development: My Internet

Μονόχρωμο

Υψηλή Αντίθεση

Αρνητικό

Ανοιχτό φόντο

Τονισμένοι Σύνδεσμοι

Γραμματοσειρά

Μεγαλύτερο Κείμενο

Μικρότερο Κείμενο

Επαναφορά

HEALTH FIRST
ΑΝΑΣΑ
ΕΣΠΑ

Πληροφορίες ιδιωτικότητας.

Χρήση cookies και συναφών τεχνολογιών για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.

Ορίστε τις επιλογές σας

Διαγραφή

ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΛΩΝ

Περισσότερα για Όρους Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου