• Γάμοι:


  Ο Γάμος σας… η προτεραιότητά μας!

  H ημέρα του γάμου είναι μία ιδιαίτερη στιγμή στη ζωή κάθε ανθρώπου, μία στιγμή που μένει ανεξίτηλη με το πέρασμα των χρόνων. Για τον λόγο αυτό πρέπει να είναι απόλυτα προσαρμοσμένη στις ανάγκες κάθε ζευγαριού και να διαθέτει όλα τα στοιχεία που θα το κάνουν να πλέει σε πελάγη ευτυχίας, Το Skopelos Village, έχοντας μεγάλη εμπειρία στον τομέα της διοργάνωσης γάμων, αναλαμβάνει να οργανώσει για εσάς τον τέλειο γάμο, προσαρμόζοντας τις παροχές του στις δικές σας ανάγκες και φροντίζοντας ώστε να μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι. Γνωρίζοντας πόσο σημαντικός είναι για εσάς ο τέλειος γάμος, δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα λιγότερο από την τελειότητα!

  Το αιγαιοπελαγίτικο χρώμα της Σκοπέλου, τα καταγάλανα νερά, η πλούσια βλάστηση και τα γραφικά λευκά σπίτια συνθέτουν το ιδανικό σκηνικό ενός καλαίσθητου γάμου. Περάστε τη δεξίωση του γάμου σας δίπλα στη θάλασσα, γιορτάστε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, απολαύστε εκλεκτές γεύσεις και διασκεδάστε με ζωντανή μουσική και χορό! Αφήστε το προσωπικό του Skopelos Village να σας κακομάθει, απολαμβάνοντας extra ανέσεις σε μία από τις σουίτες του συγκροτήματος και περάστε τις πρώτες σας στιγμές ως ζευγάρι με τον πιο ειδυλλιακό τρόπο!

  Η απαίτησή σας για έναν παραμυθένιο γάμο είναι εύκολη υπόθεση για το προσωπικό του Skopelos Village. Βασιστείτε πάνω του!
 •  
 • Διαμονη

  Επιλέξτε ανάμεσα στους διάφορους τύπους δωματίων και ετοιμαστείτε για μία μοναδική εμπειρία στο Skopelos Village!
  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

  Ξενοδοχειο

  Εδώ και 30 χρόνια, ο στόχος του Skopelos Village είναι να παρέχει στους επισκέπτες του υπηρεσίες υψηλού επιπέδου αλλά ταυτόχρονα ποτέ να μην χάσει την ζεστασιά μιας οικογενειακής επιχείρησης.


  ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Copyright © 2009-, Skopelos Village Hotel, Skopelos Island, Greece ::: :hotel website development: My Internet

Μονόχρωμο

Υψηλή Αντίθεση

Αρνητικό

Ανοιχτό φόντο

Τονισμένοι Σύνδεσμοι

Γραμματοσειρά

Μεγαλύτερο Κείμενο

Μικρότερο Κείμενο

Επαναφορά

HEALTH FIRST
ΑΝΑΣΑ
ΕΣΠΑ

Πληροφορίες ιδιωτικότητας.

Χρήση cookies και συναφών τεχνολογιών για καλύτερη εμπειρία πλοήγησης.

Ορίστε τις επιλογές σας

Διαγραφή

ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗ ΟΛΩΝ

Περισσότερα για Όρους Χρήσης & Πολιτική Απορρήτου